Onderzoek naar dementie

Helpt u mee?

Onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen alzheimer en andere hersenziekten is ongelooflijk belangrijk. Alleen door onderzoek is het mogelijk om medicijnen te ontwikkelen tegen Alzheimer. Als u Alzheimer heeft dan kunt u hier een belangrijke bijdrage aan leveren. U kunt meedoen met onderzoek! 

Brain Research Center

Bij het Brain Research Center wordt onderzoek gedaan naar medicatie tegen de ziekte van Alzheimer.

Bekijk hier de onderzoeken die momenteel actief zijn

Wilt u bijdragen aan onderzoek om Alzheimer in de toekomst tegen te gaan? Neem dan contact op met het Brain Research Center in Zwolle

“Één op de vijf mensen heeft te maken met dementie”

Meer weten of meedoen?

Wat betekent deelnemen aan een onderzoek concreet? Is er een financiële vergoeding voor patiënten? Zoekt Brain Research Center ook deelnemers zonder symptomen of zonder diagnose om deel te nemen aan medicijnonderzoek? Antwoorden op deze vragen en meer veelgestelde vragen vindt op de website van Brain Research Center

Aanmelden voor onderzoek?

Wilt u deelnemen aan een studie naar medicijnen tegen dementie? Op de website van Brain Research Center kunt u zich aanmelden. 

Geheugentest

Twijfelt u of uw geheugenproblemen normaal zijn of dat u dementie hebt? Of vermoedt u dat uw partner of familielid dementie heeft? Dan kunt u de geheugentest doen voor uzelf of voor een ander.

Levenspad dementie

Alle informatie rondom dementie verzameld op één plek! Voor zowel de mens met dementie als voor de mantelzorgers en de professionals.

Vragen?

Is uw vraag niet beantwoord of is er nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij wijzen u graag de weg in de wereld van de dementie.