Theatervoorstelling voor mantelzorgers en vrijwilligers (VOLGEBOEKT)

23 november 2021 | 19:00 - 21:30

Locatie
Mediant Helmertheater, Broekheurne-Ring 1050, Enschede


DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD IN VERBAND MET DE LANDELIJKE CORONAMAATREGELEN EN DE MAATREGELEN BINNEN MEDIANT. DE VOORSTELLINGEN IN BORNE EN NIJVERDAL GAAN WEL DOOR, OMDAT DEZE VOORSTELLINGEN IN HET THEATER PLAATSVINDEN.

 

Speciaal voor u als mantelzorger en/of vrijwilliger organiseren wij een theatervoorstelling over dementie:

‘WAAR GA JE HEEN?’

Deze mooie, herkenbare en leerzame theatervoorstelling wordt gespeeld door Theater Aan De Lijn.

De voorstelling gaat over het lange en vredige huwelijk van Mia en Wim, tot dat Mia zich anders gaat gedragen. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand? Heeft ze een burn-out? Is ze in de overgang? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia? Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan. Of de acceptatie en aanpassingen lukken, kunt u zien tijdens de voorstelling.

Na de voorstelling is er een nagesprek over de inhoud.

Opgeven

U kunt zich onderaan de pagina opgeven voor deze prachtige voorstelling! Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze voorstelling en de koffie en thee staat voor u klaar! Wij willen u vragen om u alleen op te geven bij serieuze interesse, zodat er geen plaatsen leeg blijven op de dag van de voorstelling. Lukt het niet om u via deze pagina op te geven dan kunt u contact opnemen met secretariaat@dementietwente.nl of 06-17 29 84 92

LET OP: Graag ieder persoon die wil komen apart aanmelden

Informatie

Alle ondergetekende welzijnsorganisaties zijn aanwezig met een informatiestand. Op deze wijze kunt u altijd in contact komen met de welzijnsorganisatie uit uw woonplaats.

Met vriendelijke groet,

Dementie Twente, Alifa, Impuls, Evenmens, Fundament Losser, Wijkracht, Salut, Stichting Welzijn Tubbergen/Dinkelland, SIZ Twente

De op dat moment geldende corona maatregelen worden in acht genomen. Toegang zal hoogstwaarschijnlijk alleen mogelijk zijn met een vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs.

 

Locatie: Mediant Helmertheater, Enschede
Datum en tijd: 23 november 2021 | 19:00 – 21:30

Theatervoorstelling voor mantelzorgers en vrijwilligers (VOLGEBOEKT)

Aanmelden

Dit evenement is volgeboekt.