Wereld Alzheimer Dag met de Boeskooltoppers( Twenterand)

Het Alzheimer Café Twenterand, een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familie en vrienden, organiseert op donderdag 19 september weer een gezellige bijeenkomst. Dit keer in samenwerking met de Boeskooltoppers. Het onderwerp is dan: Wereld Alzheimer Dag.

De Boeskooltoppers:

De Boeskooltoppers, een bijzonder koor uit Oldenzaal, bestaat uit 30 zangeressen, 3 muzikanten en 2 technici. Allen bekijken het leven met een knipoog en proberen dit door het plezier wat zij hebben aan zingen en optreden over te dragen op hun publiek. Er worden op uitbundige en enthousiaste wijze levensliederen gezongen, maar de optredens bevatten ook mooie ingetogen ballades met rake teksten. Kortom een koor dat probeert door de interactie met haar toehoorders iedereen te raken. Overal waar ze optreden wordt menig liedje meegezongen of een deur in het hart geopend waar mooie herinneringen zich achter verbergen.

 

Het Alzheimer Café vindt plaats op 19 september in CCK2 gebouw Kerkstraat 2 Vriezenveen. Inloop vanaf 18.15 uur en de start is om 18.30 uur. We sluiten de avond om 21.00 uur af. Iedereen is welkom op deze gratis avond. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Recommended Posts