Samen koken en eten

Kent u het programma Restaurant Misverstand?

Geïnspireerd door dit programma (en het netwerk dementie Almelo) organiseren Feijn Lunchen & Lezen en Bibliotheek Almelo iets nieuws en unieks voor Almelo. Een gezellige avond voor mensen met dementie, hun naasten, familie en vrienden. Uitgaand van wat er nog wel kan met dementie nodigen we zes personen met beginnende dementie van harte uit om deel te nemen aan deze pilot.

Met deze mensen gaan we om 16.00 uur de taken verdelen onder het genot van een kop koffie. Drie personen helpen in de keuken en drie personen in de bediening. Deelname is voor hen gratis.

Na de voorbereidingen en het koken vindt tussen 18.00 – 20.00 uur het diner plaats. Hiervoor nodigen we familie, vrienden en overige geïnteresseerden van harte uit. We maken er een complete avond van en daar hoort natuurlijk een 3-gangen menu met muziek bij. Hier vragen we een kleine vergoeding van € 17,50 per persoon voor. Mis deze ontspannen, gezellige en vooral lekkere avond niet! Meld u dus snel aan want vol=vol. Zowel de deelnemers als de gasten moeten zich aanmelden via info@bibliotheekalmelo.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elvera Ruiter, 06-21682876.

Recommended Posts