Nieuwe website Dementietwente

Welkom op de nieuwe website van Dementietwente!

Per 11 april 2018 is de nieuwe website online. We blijven hetzelfde doen, maar we doen dit in een nieuw ‘jasje’. Met deze nieuwe website hopen wij zorgprofessionals en mensen met dementie en hun naasten nog beter op weg te helpen in hun zoektocht naar informatie over dementie en wat daar zoal bij komt kijken.

Via nieuwsberichten houden wij op de hoogte van al het nieuws en de ontwikkelingen rondom dementie (in Twente). En op de diverse pagina’s informeren wij u over allerlei onderwerpen m.b.t. dementie en geven wij u praktische tips. In de agenda vindt u de data voor de Alzheimer cafés waarbij u aanwezig kunt zijn en zorgprofessionals hebben, via de kalender op de website, de mogelijkheid om zich eventueel aan te melden voor geplande evenementen.

Kijk dus regelmatig op onze website en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom dementie (in Twente). Ook via Facebook houden wij u op de hoogte. Volg ons hier.

De komende tijd blijven wij deze website verder ontwikkelen om u nog beter te ondersteunen in uw zoektocht naar informatie over dementie. Mist u nog informatie of heeft u vragen? Dan kunt u deze stellen aan de ketenregisseurs; Joedith Kroes en Loes Heerts. Vul hiervoor het contactformulier op onze website in.

Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website.

Judith Kroes en Loes Heerts (Ketenregisseurs)

 

Recommended Posts