Nieuwe leden dagelijks bestuur

Wij zijn blij om te kunnen melden dat per 1 juli jl. Dineke van der Wal (Manager thuiszorg & dagbesteding bij Liberein) en Tanja Hak (Wijkmanager bij Carint Reggeland), zijn toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van Dementie Twente.

Met het vertrek van Murk Westerterp als lid van de Raad van Bestuur van Liberein, was er een plek vrijgekomen in het Dagelijks Bestuur van Dementie Twente. In het huishoudelijk reglement staat dat de budgethoudende partij (Liberein), ten minste één afgevaardigde levert in het Dagelijks Bestuur. Aangezien Dineke van der Wal altijd al erg enthousiast is geweest over de keten dementie, was het voor beide partijen beide dan ook geen moeilijke beslissing en wordt deze stap gezien als een logisch vervolg.

Dineke houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen en gaat graag actief aan de slag met verbeterkansen. Haar enthousiasme zet ze graag in voor een goede samenwerking tussen zowel zorgverleners onderling als tussen de zorgverleners en mensen met dementie en hun naasten. Ditzelfde geldt voor Tanja Hak. Zij heeft zichzelf kandidaat gesteld omdat ze graag meedenkt over de ontwikkelingen en daarnaast vindt ook zij een goede samenwerking, tussen alle betrokkenen, erg belangrijk.

De reeds zittende bestuurders Marie Louise Engbers (Regiomanager TMZ) en Erik Vuurboom (Directeur Wijkverpleging Zorgaccent) maken het vierkoppige bestuur compleet.

Met deze invulling kunnen we zeggen dat we een enthousiast, betrokken en proactief Dagelijks Bestuur hebben voor Dementie Twente.

Recommended Posts