Extra PUURRR creatieve & arbeidsmatige dagbesteding

Vorige week op bezoek geweest bij Extra PUURRR. Een nieuwe dagbestedingsplek in Enschede! Wat een enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid! Maak er met de deelnemers wat moois van!

 

Zoek jij…?

Een dagbestedingsplek waar persoonlijke zingeving, betekenis en geluk voorop staat?

Wij zijn extra PUURRR

Een eigenwijze kleinschalige dagbesteding met een unieke visie en werkwijze. We willen alles zo PUURRR mogelijk, want daar wordt iedereen beter van.

Mindfulness

Naast onze creatieve en arbeidsmatige activiteiten passen wij dagelijks eenvoudige oefeningen toe uit de mindfulness en positieve psychologie. Bij ons ligt het accent niet op de beperking, maar juist op de veerkracht en op wat het leven betekenisvol maakt.

Arbeid op maat

We bieden een breed scala aan activiteiten aan binnen afdelingen: horeca, creatief, productie & post. Zo is er altijd wel iets te doen wat bij jouw cliënt past. We hebben een plek gecreëerd waarin iedereen zichzelf mag zijn en zijn of haar ding kan doen. En daar zijn we trots op!

Diverse groep

We werken bewust met gemengde groepen, want diversiteit is een zegen voor de ontwikkeling. Het creëert een natuurlijk evenwicht waarin iedereen wordt geaccepteerd. Verder houden we het graag simpel. Wij hebben kleine groepen, vaste gezichten en korte lijnen. Wel zo fijn!

Wij hebben plek!

Werkt jouw cliënt graag mee aan mooie producten binnen een sfeer van Twentse nuchterheid?

Neem dan gauw contact met ons op! Vol=vol

www.extrapuurrr.nl

 

Recommended Posts